Jumat, 22 Februari 2013

Set Fire To The Rain By Adele

Ngomongin Adele memang bikin merinding, ups horor dong. Jangan salah yang bikin merinding gak cuma horor doang lho apalagi kalo mules asli merindingnya.

Sumpah suaranya Adele itu bikin merinding. Keren. 

Liriknya juga galau yang enak banget dinikmati. Keren ya si Adele bisa melampiaskan patah hatinya ke nyanyi dan sukses total. Nyesel banget tu pacarnya dah bikin dia patah hati. 

Selain suaranya yang WOW banget si Adele juga berperan jadi motivator buat para kaum patah hati untuk bangit dan tetep semangat. Putus cinta nggak selamanya membuat orang nangis-nangis nggak penting. Bisa dilampiaskan dengan nyanyi, nulis, buat puisi, gambar dan lain-lain yang bisa bikin kamu nggak mikirin mantan pacar. Yang lebih hebat dengan patah hati itu kamu bisa bangkit dan membuat orang yang telah menyia-nyiakan kamu menyesal seumur hidupnya. 

Selain lagu Someone Like You, Don't You Remember, He Won't Go dan lainnya itu...
Ada satu lagi yang bener-bener Galau "And the games you'd play, you would always win, always win" Sakit coy dipermainankan....

Beginilah liriknya yang menggambarkan kesakitan seorang cewek akibat ulah sang pacar dan nggak membaik untuk terus bersama... hikz hikz #sedot ingus....

Bukan pengarangnya yang populer tapi lagu ini ngeTOP karena enak banget didengerin, suaranya bagus dan WOW sambil guling-guling deh...

I let it fall, my heartAnd as it fell, you rose to claim itIt was dark and I was overUntil you kissed my lips and you saved meMy hands, they were strong, but my knees were far too weakTo stand in your arms without falling to your feet


But there's a side to you that I never knew, never knewAll the things you'd say, they were never true, never trueAnd the games you'd play, you would always win, always win

But I set fire to the rainWatched it pour as I touched your faceWell, it burned while I cried'Cause I heard it screaming out your name, your name

When laying with you I could stay thereClose my eyes, feel you here foreverYou and me together, nothing is better

'Cause there's a side to you that I never knew, never knewAll the things you'd say, they were never true, never trueAnd the games you's play, you would always win, always win

But I set fire to the rainWatched it pour as I touched your face

Well, it burned while I cried

'Cause I heard it screaming out your name, your nameI set fire to the rainAnd I threw us into the flamesWhen we fell, something died'Cause I knew that that was the last time, the last time

Sometimes I wake up by the doorThat heart you caught must be waiting for youEven now when we're already overI can't help myself from looking for you

I set fire to the rainWatched it pour as I touch your faceWell, it burned while I cried'Cause I heard it screaming out your name, your nameI set fire to the rainAnd I threw us into the flamesWhen we fell, something died'Cause I knew that that was the last time, the last time, oh

Oh, noLet it burn, ohLet it burnLet it burn




Suka dagunya Adele yang khas agak terbelah gitu "Cantik" 

Sumber Gambar di sini

Sumber Gambar di sini



Sumber di sini :




1 komentar:

  1. Lagu2nya adele emg slalu juara galaunya..
    Hahhahahaha

    BalasHapus

 

Journey of Life Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang